ASANSÖRDE CESEDÝ BULUNAN KADININ CÝNAYETE KURBAN GÝTTÝÐÝ ORTAYA ÇIKTI
Mersin’de bir sitenin asansöründe ölü bulunan 62 yaþýndaki kadýnýn, misafirliðe gittiði komþularý tarafýndan altýnlarý için önce uyku ilacý ile uyutulduðu ardýndan boðularak öldürüldüðü ortaya çýktý.
Mersin'de bir sitenin asansöründe ölü bulunan 62 yaþýndaki kadýnýn, misafirliðe gittiði komþularý tarafýndan altýnlarý için önce uyku ilacý ile uyutulduðu ardýndan boðularak öldürüldüðü ortaya çýktý. Gözaltýna alýnan biri kadýn 2 þüpheli suçlarýný itiraf ederken, yaþlý kadýna ait cep telefonu, atýldýðý denizden dalgýç polislerce çýkarýldý.
Ýl Emniyet Müdürlüðünden yapýlan açýklamaya göre, önceki gün akþam saat 19.50 sýralarýnda haber merkezini arayan bir kiþi, merkez Mezitli ilçesi Soli Sitesi'ndeki bir apartmanýn asansöründe yaþlý bir kadýna ait ceset bulunduðunu bildirdi. Ýhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri ceset üzerinde ve bölgede inceleme yaptý. Ekiplerin yaptýðý incelemede, ölen þahsýn ayný binada oturan 62 yaþýndaki Fikriye Eke olduðu belirlenirken, vücudunda her hangi darp veya kesici ya da delici alet izine rastlanmadý.
SUN RTV | Mersin | Kurumsal Web Sitesi | www.sunrtv.com.tr | © Copyright 2021-2025 Tüm Haklarý Saklýdýr.
URA MEDYA


